Ons aanbod

Wij bieden een BASIC en een PLUS pakket. Kies het pakket dat past bij jou. 

Vanaf €75,- per maand

Aangifte aangepakt, belasting bespaard, boetes voorkomen en goed geadviseerd.

Vanaf €95,- per maand

Door je ervaring te upgraden naar PLUS, laat je je volledige facturatie over aan SPEND.

BASIC pakket

Alles wat je nodig hebt voor uw onderneming

Aangiftes omzet- en inkomsten belasting

Jij kunt lekker ontspannen. Wij verzorgen namelijk al je BTW aangiftes en aangiftes inkomstenbelasting. 

Elk jaar doen wij 5 aangiftes voor je. Namelijk elke 3 maanden de BTW aangiftes en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Hierin nemen wij ook al je persoonlijke dingen mee, zoals inkomsten uit loondienst, koophuis, hypotheek en je fiscale partner. 

Wanneer een aangifte deadline in de buurt komt, dan helpen wij je hieraan herinneren. Indien nodig vragen wij uitstel aan.  Op die manier zorgen we dat alle aangiftes altijd optijd worden ingediend.

Controles om boetes te voorkomen

Je voorkomt boetes van de belastingdienst. Wij controleren al jouw transacties, zodat er geen discussie kan ontstaan achteraf.

De belastingdienst vertelt het je niet als je een fout maakt in je boekhouding of aangifte. Pas wanneer je een belastingcontrole krijgt kom je dit te weten en dan is het natuurlijk al te laat. Op zo’n moment wordt direct de afgelopen 7 jaar gecontroleerd. Het zou natuurlijk heel zonde zijn als je over zo’n lange periode bedragen terug moet betalen, met rente en eventueel boetes er bij. Daarom voeren wij voorafgaand aan elke aangifte een controle uit. 

Advies om belasting te besparen

Je betaalt nooit onnodig belasting. Wij adviseren je zodat je gebruik maakt van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt.

Als ondernemer kun je gebruik maken van een hele hoop regelingen, aftrekposten en voordelen. Maar niet iedereen is hiervan op de hoogte. Misschien ben je veel voorkomende kosten vergeten, of kom je door een kleine extra investering in aanmerking voor een specifieke regeling. Daarom nemen wij regelmatig contact met je op om te kijken of we in jouw situatie nog voordeel kunnen behalen. Zo weten we zeker dat je geen onnodige belasting hoeft te betalen. 

Onbeperkt vragen stellen via whatsapp​

Je krijgt antwoord op al je vragen. In een persoonlijke WhatsAppgroep staan een boekhouder en belastingadviseur voor je klaar.

Soms stuurt de belastingdienst een brief die niet helemaal duidelijk is. Of je hoort van een collega iets over een interessante regeling. Wij zitten voor je klaar om je vragen via WhatsApp te beantwoorden. Meestal heb je antwoord op je vraag binnen 2-3 uur. Het is dus niet nodig om te mailen en vervolgens  dagenlang te wachten op reactie.

Gemakkelijk met de app je administratie bewerken

Geen stapels bonnen en papieren. Met de Gekko App is je hele administratie digitaal. 

Wanneer je in de winkel iets afrekent voor je bedrijf, dan maak je met de app een foto van de bon. Nadat je er bij hebt gezet wat je hebt gekocht en hoeveel het kost, staat de bon direct opgeslagen in je boekhouding. Wij gaan er dan mee aan de slag. In de app kun je ook facturen maken, uren registreren en een kilometeradministratie bijhouden. Op die manier is je administratie altijd up-to-date en raken we niets kwijt. 

PLUS pakket

Alles wat er in het BASIC pakket zit, PLUS extra’s

Facturen maken op verzoek

Met het PLUS pakket maken wij al je facturen! Stuur ons een simpel appje en de factuur wordt voor je klaargezet.

Facturen moeten voldoen aan veel wettelijke eisen. Voorkom dat wij er pas achteraf bij een controle achter komen dat de factuur niet volledig voldoet. Dat kan namelijk voor een hoop hoofdpijn zorgen. De meeste ZZP’ers kiezen ervoor om facturen direct door ons te laten maken. Je weet dan zeker dat het direct goed gaat. Daarnaast is het natuurlijk lekker makkelijk!

Facturen verwerken in boekhouding

Met het PLUS pakket uploaden wij al je uitgaande facturen direct in je boekhouding.

Alle facturen die door jouw opdrachtgever worden gemaakt, stuur je makkelijk naar ons door via mail of whatsapp. Wij zorgen er dan voor dat deze juist in je boekhouding terechtkomen. Je hebt hier dan geen omkijken meer naar en je hoeft alleen nog je kosten zelf te uploaden.

koppeling met systemen opdrachtgevers

Met het PLUS pakket integreren wij alle systemen. Jouw inkomsten verwerken wij zonder dat je het door hebt.

Worden jouw verdiensten bijgehouden in een systeem van je opdrachtgever? Dan koppelen we dat aan die van ons. Denk bijvoorbeeld aan het aantal uren dat je hebt gewerkt, het aantal sales dat je hebt gemaakt, of de bestellingen van je webshop. Wanneer je ons hier toegang toe geeft, kunnen wij alles direct voor je verwerken en maken wij hier facturen voor. Het is dan dus niet nodig om ons te laten weten dat het tijd is om een factuur te sturen: alles gaat automatisch!

Extra's

Breid het BASIC of PLUS pakket uit met één of meerdere van onderstaande extra’s

€20,- per maand extra

Heeft jouw bedrijf meer dan 1 eigenaar? Dan doen wij de aangiftes van alle eigenaren. Hiervoor betaal je een extra bedrag per eigenaar.

€34,- per maand extra

Als je internationaal handelt, dan kan het zijn dat hiervoor extra aangiftes nodig zijn. Als dat zo is, dan betaal je een extra bedrag per aangifte.

€20,- per maand extra

Heb jij meer dan 100 transacties per jaar? Kies dan voor onbeperkt transacties. Elke bon/factuur van inkomsten en kosten telt als 1 transactie.

Interesse in de diensten van SPEND?

Neem nu de eerste stap door een telefonische kennismaking in te plannen. Hebben we een klik? Dan kun je je daarna bij ons aanmelden. Na je aanmelding doen we ook nog een 2e telefonisch welkomstgesprek. In dit uitgebreide gesprek geven we je tips en bespreken we een aantal belangrijke zaken. Daarna gaan we voor je aan de slag met je boekhouding en belastingaangiftes.

*Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW en uitsluitend ter indicatie. Raadpleeg de overeenkomst voor de daadwerkelijke afspraken.