Boekhouding voor Zorg & Verpleging

Ben jij een zorgverlener die werkt op ZZP basis? Wij helpen je graag!

Ben je zorgverlener voor ouderen, mensen met een beperking of in een ziekenhuis? Wij helpen je graag. Al jaren lang helpen wij zorgverleners die werken op ZZP basis. Bijvoorbeeld via een uitzendbureau als HappyNurse, Zosz of DNZB.

Maar ook ZZP’ers die direct factureren aan een zorginstelling of patiënt. Het is dus erg makkelijk om je boekhouding te koppelen aan het systeem van je opdrachtgever en wij weten precies waar we op moeten letten.

 

We hebben ervaring met

Ons aanbod

Aangiftes omzet- en inkomsten belasting​

Jij kunt lekker ontspannen. Wij verzorgen namelijk al je BTW aangiftes en aangiftes inkomstenbelasting.

Controles om boetes te voorkomen​

Je voorkomt boetes van de belastingdienst. Wij controleren al jouw transacties, zodat er geen discussie kan ontstaan achteraf.

Advies om belasting te besparen​

Je betaalt nooit onnodig belasting. Wij adviseren je zodat je gebruik maakt van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt.

Onbeperkt vragen stellen via whatsapp​​

Je krijgt antwoord op al je vragen. In een persoonlijke WhatsApp-groep staan een boekhouder en belastingadviseur voor je klaar.

Gemakkelijk met de app je administratie bewerken​

Geen stapels bonnen en papieren. Met de Gekko App is je hele administratie digitaal.

Interesse in de diensten van SPEND?

Neem nu de eerste stap door een telefonische kennismaking in te plannen. Hebben we een klik? Dan kun je je daarna bij ons aanmelden. Na je aanmelding doen we ook nog een 2e telefonisch welkomstgesprek. In dit uitgebreide gesprek geven we je tips en bespreken we een aantal belangrijke zaken. Daarna gaan we voor je aan de slag met je boekhouding en belastingaangiftes.