Boekhouding voor Wervers & Sales

Ben je verkoper op straat, deur-aan-deur of in een callcenter? Wij helpen je graag.

Al jaren lang helpen wij wervers en verkopers die op ZZP basis werken. Hierdoor zijn wij bekend met de werkwijze van de meeste werfbureaus zoals CEO, TSC, Trust en Atlas. Het is dus erg makkelijk om je boekhouding te koppelen aan het systeem van je opdrachtgever en wij weten precies waar we op moeten letten. 

Ook begrijpen we dat je als werver niet zit te wachten op een saaie en grijze boekhouder. Met ons jonge en frisse team helpen wij je op een informele manier. Je stelt je vragen via WhatsApp en je boekhouding houden we bij in de App op je telefoon. 
 

We hebben ervaring met

Ons aanbod

Aangiftes omzet- en inkomsten belasting​

Jij kunt lekker ontspannen. Wij verzorgen namelijk al je BTW aangiftes en aangiftes inkomstenbelasting.

Controles om boetes te voorkomen​

Je voorkomt boetes van de belastingdienst. Wij controleren al jouw transacties, zodat er geen discussie kan ontstaan achteraf.

Advies om belasting te besparen​

Je betaalt nooit onnodig belasting. Wij adviseren je zodat je gebruik maakt van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt.

Onbeperkt vragen stellen via whatsapp​​

Je krijgt antwoord op al je vragen. In een persoonlijke WhatsApp-groep staan een boekhouder en belastingadviseur voor je klaar.

Gemakkelijk met de app je administratie bewerken​

Geen stapels bonnen en papieren. Met de Gekko App is je hele administratie digitaal.

Interesse in de diensten van SPEND?

Neem nu de eerste stap door een telefonische kennismaking in te plannen. Hebben we een klik? Dan kun je je daarna bij ons aanmelden. Na je aanmelding doen we ook nog een 2e telefonisch welkomstgesprek. In dit uitgebreide gesprek geven we je tips en bespreken we een aantal belangrijke zaken. Daarna gaan we voor je aan de slag met je boekhouding en belastingaangiftes.