Boekhouding voor klus & bouw

Werk jij in de bouwsector, bijvoorbeeld als klusjesman, bouwvakker, schilder of stukadoor? Wij staan voor je klaar!

Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van professionals in de bouw en we begrijpen jouw specifieke behoeften. We kunnen je boekhouding moeiteloos integreren in het systeem van je opdrachtgever, en we weten precies waar we op moeten letten. 

Daarnaast bieden we een persoonlijke en informele benadering, waarbij je gemakkelijk contact met ons kunt opnemen via WhatsApp en je boekhouding kunt bijhouden via onze handige mobiele app.

We hebben ervaring met

Ons aanbod

Aangiftes omzet- en inkomsten belasting​

Jij kunt lekker ontspannen. Wij verzorgen namelijk al je BTW aangiftes en aangiftes inkomstenbelasting.

Controles om boetes te voorkomen​

Je voorkomt boetes van de belastingdienst. Wij controleren al jouw transacties, zodat er geen discussie kan ontstaan achteraf.

Advies om belasting te besparen​

Je betaalt nooit onnodig belasting. Wij adviseren je zodat je gebruik maakt van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt.

Onbeperkt vragen stellen via whatsapp​​

Je krijgt antwoord op al je vragen. In een persoonlijke WhatsApp-groep staan een boekhouder en belastingadviseur voor je klaar.

Gemakkelijk met de app je administratie bewerken​

Geen stapels bonnen en papieren. Met de Gekko App is je hele administratie digitaal.

Interesse in de diensten van SPEND?

Neem nu de eerste stap door een telefonische kennismaking in te plannen. Hebben we een klik? Dan kun je je daarna bij ons aanmelden. Na je aanmelding doen we ook nog een 2e telefonisch welkomstgesprek. In dit uitgebreide gesprek geven we je tips en bespreken we een aantal belangrijke zaken. Daarna gaan we voor je aan de slag met je boekhouding en belastingaangiftes.